Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
Thuis

Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd Fabrieksreis

China Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd certificaten
China Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd certificaten
De kwaliteit, de dienst en de Ervaring in het Machtskoord maken de zaken veel gemakkelijker.

—— Atlas

Xuanhua, als belangrijke fabrikant van machtskoord in China, is vrij betrouwbaar. De capaciteit om probleem op te lossen is indrukwekkend.

—— LEE

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 1Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 2Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 3

 • OEM / ODM

   

   

  Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  De secretaresse van de haarlijn in de secretaresse Xu Kanglin van de stadspartij ziet deur, door ondeugdsecretaresse van de opstelling van de partijcommissie het overzees wordt begeleid, aan het bedrijf dat van warmtechina. In YuGuo-majoor onder de begeleiding van onze voorzitter, bezochten zij eerst de warmte van het bedrijf ChangRong ChangMao van China, dan kwamen aan de workshop over de derde verdieping van de winkel van de assemblagebaan. Secretaresse door op hen, MAO wordt gevraagd één voor één te letten yu, voorzitter van het antwoord dat.

   

  De secretaresse voor het bedrijfeenheid van warmtehua MAO van „schoonheid“ van de bouw en geeft de volledige bevestiging van het werk van productieveiligheid, voor warmte, levert blijvende inspanningen, ernstig om het werk van het werk van de productieveiligheid goed te doen en de „mooie“ bouweenheid, doet prima greep, lagen van implementatie. Moet de YuGuo belangrijke voorzitter, bovengenoemd in de maannieuwjaarvakantie die, de macht, het werk van de ondernemingsvuurleiding bij de veilige productie van de eerste versterken, aandacht besteden aan detail, verborgen gevaren elimineren en de onderneming maken een veilig en vreedzaam de Lentefestival hebben naderbij komen.

  Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 1

 • R & D

  Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 0

   

  5 januari in de middag, warmte, de vergadering van het beheerspersoneel, het bedrijf bijna meer dan 40 managers van de workshopdirecteur nam aan deze korte vergadering deel. Had de YuGuo belangrijke voorzitter analyse de huidige productiesituatie, bevestigt hij de verwezenlijkingen en brengt sommige zeer belangrijke problemen momenteel naar voren van de workshopproductielijn. Gericht op het tekort aan belangrijke die voorzitter van YuGuo wordt gevraagd om aan de vergadering komen moeten alle managers transporteren de geest van de teamsamenwerking, het gehele personeel, mengeling, effectief de praktische problemen oplossen en de problemen, zorgen ervoor dat de onderneming voor een meer dan maand van het maanjaar, op de voorwaarde van de migrerende werknemers het arbeiderstekort moet terugkeren kan normale productie, om een goed begin voor 2016 tot stand te brengen. YuGuo belangrijke die voorzitter op de vergadering, als volgt naar voren om wordt gebracht om de rectificatie te intensifiëren:

  1. 1, het eind van de lijn het winden snelheid, hoofdzakelijk in vrij kort, met hoop om samenwerking op de lopende band te versterken, niet individueel.
  2. beheer 2、 moet het ideologische onderwijs van werknemers versterken. Met een groot aantal dorpen van migrerende werknemers, de workshopproductielijn van tijdelijke arbeidsspanning, die de bepaalde effect ondernemingsproductie brengt. Daartoe, willen wij een goed werk van ideologisch mobiliserings bestaand personeel doen, zodat zij willen denken, dringende zaken, het werk overwerk, de aan behoeften van de gebruiker is voldoen altijd fundamenteel van de onderneming.
  3. 3、 versterken de productlevering, zorgvuldig maak geen fouten. Vorig jaar, gebeurt de productlevering, het fenomeen van conventioneel, fouten van tijd aan boekdeel, deze niet alleen schade het beeld van de onderneming, maar ook verhoogde de kosten van de onderneming. Zo moeten wij aandacht aan detail besteden, kan de levertijd niet achteloos, zorgeloos, omdat u een ogenblik van achteloosheid kunt ondernemingen tot grote economische verliezen maken hebt, in het Nieuwjaar moeten wij lange klokkengalm alarmeren.

  Tot slot beklemtoonde de belangrijke voorzitter van YuGuo dat door de marktanalyse, bijna de periode van productie bezig is, omdat een deel van migrerende werknemersnaar huis terug:keren, aan de onderneming aan het werk meestal na het Lantaarnfestival, tweede, er vele handelaars op vakantie zijn, ik bang ben de productlevering, actief voor de leveringsbron voorbereidingen treft. In de eerste helft van volgend jaar, echter, is de markteconomie niet optimistisch, plus een grote toevloed van migrerende werknemers, de meeste bedrijven in de lijst van de weinig gevallen, zou de werkgelegenheid van migrerende werknemers nu geen choosers kunnen zijn. In dit geval, alsof de onderneming zeker begaafder personeel zal. In dit opzicht, aangezien een workshopdirecteur, werknemers behandelt om een goed werk te doen van het verklaren van dit aspect, maak hun gemeenschappelijk aandeel voor de onderneming.

   

  Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd fabriek productielijn 1

Contactgegevens
Ningbo Xuanhua Industrial Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Jason

Tel.: 86-13486425972

Fax: 86-574-62166302

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)